Hedef LGS İl Koordinatör Toplantısı Gerçekleştirildi

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hedef LGS (Liselere Geçiş Sınavı) İl Koordinatörleri Toplantısı düzenledi. Toplantıda, il genelindeki okullarda görev yapan Hedef LGS koordinatörleri bir araya gelerek gelecek sınav dönemi için stratejilerini belirledi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haci ARSLAN ve birçok okulun Hedef LGS koordinatörü katılım sağladı. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haci ARSLAN, toplantının açılış konuşmasında, öğrencilerin başarısını artırmak için işbirliği içinde çalışma kararı aldıklarını belirtti.

Toplantı kapsamında, geçmiş sınav sonuçları değerlendirilerek öğrenci başarılarına etki eden faktörler ele alındı. Ayrıca, Hedef LGS koordinatörleri arasında bilgi paylaşımı ve deneyim aktarımı gerçekleştirilerek daha etkili bir öğrenci hazırlık süreci için stratejiler belirlendi.

06-02-202406-02-202406-02-2024

Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 13:02 - Görüntülenme: 52