Haz

Fatih İmam Hatip Ortaokulu olarak her dönem çıkarttığımız Çınar Dergisi'nin 3. sayısı çıktı.

Ara

Çınar  Dergisindeki meraklısına soruların cevapları aşağıdakı gibidir.

Ara

Deneyimli yazar okulumuzda öğrencilerle buluştu. Okulumuz yazar öğrenci buluşması kapsamında sevilen yazar Misbah Eratilla'yı ağırladı. Eratilla okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşup güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide yazarlık ve eğitim üzerine konuşan yazarımız deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrenciler eğitimci kimliği ile de tanınan Eratilla'ya heyecanla merak ettikleri konuları sorma fırsatı da buldu. Söyleşinin ardından okul müdürümüz Maruf Kılıç yazarımıza teşekkürlerini sunarak çiçek takdim etti. Son olarak öğrencilerimizin kitaplarını da imzalayan yazarımız güzel temennilerle okulumuzdan ayrıldı.