Mrt

LGS hazırlık çalışmaları kapsamında; Destekleme ve Yetiştirme Kursları(DYK), Etkili Rehberlik ve Kariyer Planlama, Akademik Destek Programı(ADEP) ve Eğitimde Rehberlik ve Destek Modeli konularında yıl boyunca yapılacak çalışmalar için ilgili öğretmenlerimiz bir araya geldiler ve görüş alışverişinde bulundular. Yapılacak çalışmalar planlandı ve karara bağlandı.

Mrt

2022 LGS'de iyi bir puan alarak Batman Fen Lisesine yerleşen mezun öğrencimizi 8.sınıf ögrencileriyle buluşturduk. Okulumuz konferans salonunda yapılan buluşmada mezun öğrencimiz başarılı olmasını sağlayan faktörleri, tecrübelerini ve 8.sınıf öğrencilerinin bu aşamada neler yapması gerektigini detaylıca anlattı. Son derece faydalı geçen buluşma soru cevap bölümüyle sona erdi.

Mrt

Hayır ve bereket ayları olan üç aylarda okulumuzda başta 'Beraat Kandili' olmak üzere dini gün ve geceler idrak edildi.

Mrt

Öğrencilerde okuma kültürünün gelişmesi ve kitaplarla kaynaşması amacıyla düzenlenen OKU-YORUM Projesine bizlerde katılım sağladık. Oluşturulan okuma grupları belirlenen kitapları okuyup takım arkadaşlarıyla düşünce alışverişinde bulundular.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişiler tarafından okulumuz öğrencilerine meslek tanıtımı yapıldı.Mesleklerin  incelikleri, olumlu-olumsuz tarafları öğrencilere aktarılan sunum soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz koordinesinde her hafta okulumuz panolarında haftanın ayeti ve hadisi etkinliği yapılıyor.

Şbt

Başta Çanakkale Zaferi ve Kurtuluş Savaşı şehitleri olmak üzere şüheda için program düzenlendi ve hatimler indirildi.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile Şanlı İstiklal Mücadelemizin Aziz Kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

23.10.2022 pazar günü saat 13.30'da okulumuzun konferans salonunda sene başı okul aile birliği toplantısı yapıldı.

Ekm

Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında okulumuzun rehber öğretmeni M. Sait AYABE tarafından öğretmenlerimize Bep Dosyası Hazırlama semineri verildi. Hem rehber öğretmenimize hem de seminere katılan öğretmenlerimize teşşekür ederiz.

Ekm

Okulumuzun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Emire Üzümcü, Hilal Örnek ve Abdurrahim Aksu tarafından hazırlanan  Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı. Kutlama programında çeşitli etkinliklere yer verildi. Hazırlanan ikramlar öğretmen ve öğrencilerimize dağıtıldı. Ögrencilerimiz tarafından Kur'an Kerim tilaveti yapıldı, şiirler okundu, ilahiler söylendi. Programın sonunda Hz.Muhammed'in Hayatını konu edinen kitaplar çekilişle öğrencilere hediye edildi.

Ekm

Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimizin annelerine "En İyi Narkotik Polisi Annelerimizdir" temalı seminer verildi.

Eyl

Öğretmenlerimizden Alaattin ARSLAN ve Ahmet ADIN öğrencilerimizi Meteoroloji İl Müdülüğünü götürdü. Meteoroloji İl Müdürlüğü çalışanları öğrencilerimize kurum hakkında tanıtıcı bilgiler verdiler.

Haz

Batman Anadolu lisesinin 7.'sini düzenlediği ''Kim Korkar Ki Matematikten'', adlı matematik olimpiyatlarında okulumuz 26 okul arasında 79 puan alarak 4. oldu. Matematik öğretmenimiz Ahmet KAPLAN'I ve yarışmaya katılan öğrencilerimizden Hatice ARA, Emanullah DAĞ, Yusuf ÖZGÜL'Ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.