Haz

Batman Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Modern Karma Resim Sergisi" 23.05.2022 tarihinde Batman Fatih İmam Hatip Ortaokulu giriş katında açıldı. Eğitim ve öğretim sezonun sonuna doğru gelinirken okulumuzda öğrencilerimizin bir yıl boyunca yaptıkları eserler sergilendi

Haz

Okulumuzda 40 Ayet 40 Hadis yarışması düzenlendi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Mrt

Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 14 Mart Dünya Pi Günü’nü renkli etkinliklerle kutladı. 14 Mart, çok eski medeniyetlerde keşfedilen ünlü matematik sabiti Pi anısına özel kabul ediliyor ve kutlanıyor. Pi sayısının meşhur yaklaşık değeri 3,14 olduğu için her yıl 3’üncü ayın 14’üncü günü 1988 yılından beri “Dünya Pi Günü” olarak kutlanıyor.

Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri 14 Mart Perşembe gününü okulumuzda coşku ile kutladı. Öğrencilerimizin tasarladıkları Pi logolu tasarımlar ile pano hazırlandı. Öğrencilerimizin kendi el emeği ile Pi logolu tişörtler yapıldı. Aynı zamanda pi oyunu oynandı. Öğrencilerimiz bu etkinlikleri yaparken pi sayısının özelliğini, ne anlama geldiğini eğlenerek öğrendiler.